Блог

Как да изтриете всички гласови съобщения на iPhone наведнъж

В наши дни гласовата поща е доста старомодна и обикновено е по-удобно просто да изпращате текстови съобщения или да изпращате аудио съобщения за по-личен контакт. Но в случай, че го използвате, е удобно да знаете как да изтриете всички гласови съобщения наведнъж на вашия iPhone, за да освободите място. Въпреки че съобщенията в гласовата поща не заемат много памет, те могат да се натрупват бързо и винаги е по-добре да ги изчиствате от време на време. Така че нека проверим процеса.

Как да изтриете всички гласови съобщения наведнъж на iPhone

Етап 1.  Отворете   приложението Телефон и докоснете Гласова поща долу вдясно.

Стъпка 2. Докоснете „ Редактиране “ в горния десен ъгъл.

Стъпка # 3. Изберете малките кръгове до всички гласови съобщения, които искате да изтриете, след което натиснете „ Изтриване “.

Стъпка # 4.  Сега превъртете надолу до дъното и натиснете „Изтрито“ за достъп до всички изтрити гласови съобщения.

Стъпка # 5.  Има опция „Изчистване на всички“ горе вдясно. Докоснете го, за да изтриете всички гласови съобщения наведнъж на вашия iPhone.

Това е всичко!

Обобщаване.

Така че, както виждате, е доста лесно да изчистите всички гласови съобщения на iPhone. Ако искате да се отървете само от определени съобщения, можете да го направите, като плъзнете наляво върху тях и след това докоснете „Изтриване“.

Като алтернатива, ако искате да изтриете съобщение на гласова поща на вашия iPhone, но да го запазите на друго място, можете да го експортирате, като докоснете съобщение и след това докоснете иконата за споделяне. След това можете да го изпратите като текст или имейл до себе си. След това просто следвайте горния процес, за да го изтриете от телефона си.

Търсите още съвети по отношение на вашия iPhone? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Искате да прочетете и тези публикации:

  • Начини за коригиране на гласова поща, която не работи на iPhone
  • Най-добрите приложения за гласова поща за iPhone
  • Как да извлечете съобщения от вашия iPhone Backup