Блог

Деактивиране / изключване на Photo Stream на iPhone [Как да]

Фотопотокът е изключително полезна, удобна малка функция, която изминава дълъг път. Ако имате повече от един iDevice, потоците от снимки могат да ви помогнат да прехвърляте снимки между устройства бързо (без всички неприятности при копиране / синхронизиране / прехвърляне). Ако искате да споделите снимките насаме с приятел (или семейство), фотопотокът ви позволява да направите и това.

По подразбиране потоците от снимки са активирани, когато настройвате вашия iPhone. Това означава, че всяка снимка, върху която щракнете, ще бъде качена във вашия поток, когато сте свързани към Wi-Fi мрежа. Искате ли да деактивирате потока от снимки? Ето как.

Как да деактивирате / изключите потока от снимки на вашия iPhone / iPad:

Метод # 1:

Отворете приложението Настройки .

Етап 1. Докоснете iCloud.

Стъпка 2. Докоснете Снимки.

Стъпка # 3. Изключете превключвателя за Photo Stream.

Стъпка # 4. По желание изключете споделянето на снимки.

Изключването на споделянето на снимки ви пречи (или на някой, който използва вашия iDevice) да можете да „споделяте“ вашите снимки чрез опцията iCloud / Photo Stream (в листа с действия / споделяне).

Метод # 2:

Етап 1. Отворете Настройки.

Стъпка 2. Превъртете надолу и натиснете Снимки и камера.

Стъпка # 3. Изключете My Photo Stream.

Стъпка # 4. По желание изключете споделянето на снимки

По същия начин, както преди, изключването на споделянето на снимки ще попречи на всяка снимка, споделена чрез поток от снимки.

Изключвайки Photo Stream / My Photo Stream, вие изключвате поведението по подразбиране на камерата iDevice, при което всички снимки, върху които щракнете, автоматично се изпращат към фотопоток.

Изключвайки споделянето на снимки, вие предотвратявате себе си / някой друг, използващ вашия iDevice, да може да споделя снимки чрез Photo Stream. Все още можете да споделяте снимки чрез имейл, iMessage, Facebook или други опции, но без поток от снимки.

Деактивирането на фотопоток не премахва снимките във вашия фотопоток. Ще трябва да изтриете ръчно снимките или албумите във вашия фотопоток. Дори тогава може да отнеме няколко часа, преди iCloud да изтрие повечето следи от снимките или албумите в потока от снимки.

Copyright bg.venicebiennalesiria.com 2022