Блог

Как да скриете вашия списък с приятели във Facebook

След реда с данни във Facebook, много от вас ще се считат, че предлагат повече щитове за поверителността си. И вярвам, че винаги е по-добре да предложите желаната защита на някои от вашите лични данни. Връщайки се към въпроса, знаехте ли, че можете да скриете списъка си с приятели във Facebook, използвайки вашия iPhone, Android или компютър? Малко дълбоко в настройките съществува опция за контрол на видимостта на списъка на приятелите ви - до голяма степен.

Така че, ако не искате обикновените хора да разберат имената на вашите приятели, можете да изберете да ги запазите скрити.

  • Как да скриете списъка с приятели във Facebook на iPhone, iPad и Android
  • Как да скриете вашия списък с приятели във Facebook на компютър

Как да скриете списъка с приятели във Facebook на iPhone, iPad и Android

Имайте предвид, че хората все още ще могат да видят вашето приятелство на друга времева линия. Освен това тя все още ще бъде видима в емисията новини, търсене и други места във Facebook. Въпреки че само вие ще можете да видите пълния си списък с приятели на вашата хронология, други хора все още могат да виждат вашите общи приятели.

Етап 1. Отворете Facebook на мобилното си устройство и докоснете бутона за меню .

Стъпка 2. Сега превъртете надолу и натиснете Настройки и изберете Настройки на акаунта.

На устройство с Android

След това всички стъпки остават същите както на Android, така и на iDevice.

Стъпка # 3. След това натиснете Поверителност.

Стъпка # 4. След това превъртете отново надолу и натиснете Кой може да види списъка ви с приятели.

Стъпка # 5. След това имате няколко опции. Например можете да изберете да позволите само на вашите приятели да виждат списъка ви с приятели. Ще избера Само мен.

Извършването му на работния плот е също толкова просто. Продължавай да четеш…

Как да скриете вашия списък с приятели във Facebook на компютър

Етап 1. Отворете всеки уеб браузър на вашия компютър и отидете на facebook.com.

Стъпка 2. Сега кликнете върху бутона за меню и изберете Настройки.

Стъпка # 3. След това кликнете върху Поверителност в лявата странична лента. След това кликнете върху бутона Редактиране до Кой може да види списъка ви с приятели.

Стъпка # 4. Кликнете върху малкото падащо меню и изберете предпочитаната опция.

Разгледайте опцията Custom, която ви позволява да изберете човека, с когото искате да споделите списъка. Освен това ви позволява да изключите тези, с които не искате да го споделяте.

Кажете си думата

Какво е мнението ви за реда с данни във Facebook? Вашата обратна връзка в коментарите ще бъде чудесно.