Блог

Как да блокирам някой в ​​Instagram на iPhone

Споделянето на любимите ви снимки или видеоклипове с приятелите ви в Instagram на iPhone е радостен акт на поддържане на връзка не само с приятели, но и със света. Има обаче случаи, в които може да се наложи да блокирате някого поради определени лични причини.

Аз самият съм преминавал през това много пъти. И така, знам доста добре защо може да бъдете принудени да се откажете от някои приятели в този социален сайт.

Ако сте блокирали някого във Facebook, тогава ще знаете, че когато блокирате някого в Instagram, той / тя вече няма да може да преглежда вашите снимки или видеоклипове и дори да търси в профила ви. Можете да блокирате както последователите си, така и тези, които следвате.

Бележки:

# 1. Блокираният човек не може да преглежда вашите снимки или видеоклипове. Той дори не вижда вашия профил. Когато блокирате някого в Instagram, той не е уведомен за това.

# 2. Блокираният от вас човек все още може да споменава вашето потребителско име. Можете да видите споменаването му в активността си в Instagram. Ако не ви харесва, ще трябва да промените потребителското си име.

# 3. Когато блокирате някого, неговите харесвания и коментари от вашите снимки и видеоклипове няма да бъдат премахнати. Но можете да ги премахнете от публикациите си.

# 4. Блокираният човек все още може да преглежда вашите харесвания и коментари за снимките или видеоклиповете на хората, които следват, или хората, чийто профил е публичен.

Както и да е, вие сте решили да блокирате последователите на Instagram на вашия iPhone или iPad, ето как да го направите незабавно. Нека погледнем!

Как да блокирам някой в ​​Instagram на iPhone

Етап 1. Стартирайте Instagram на вашия iPhone.

Стъпка 2. Докоснете иконата на профила от долния десен ъгъл.

Стъпка # 3. Докоснете Последователи или Следване. Както споменах по-горе, че можете да блокирате както последователите си, така и тези, които следвате. Така че можете да докоснете някоя от двете дадени опции.

Стъпка # 4. След това трябва да видите своите последователи / последователи в списъка. Докоснете потребителското име на някой, когото искате да блокирате.

Стъпка # 5. Сега докоснете малките три точки от горния десен ъгъл.

Стъпка # 6. Ще получите три опции - Блокиране на потребител , Подаване на сигнал за неподходящо и Копиране на URL адреса на профила . Докоснете Block User и след това потвърдете в изскачащия прозорец.

Стъпка # 7. Ще се появи изскачащ прозорец, потвърждаващ, че потребителят е блокиран. Докоснете Отхвърляне в изскачащия прозорец.

Това е! Блокирахте този потребител.

Как да отблокирам някой в ​​Instagram на iPhone

Какво ще стане, ако сте променили решението си и сега искате да деблокирате някого, когото сте блокирали в Instagram на iPhone, как бихте направили това? Толкова е просто. Нека погледнем!

Етап 1. Стартирайте Instagram.

Стъпка 2. Докоснете иконата за търсене отдолу. Въведете потребителското име, което сте блокирали. След като видите потребителското име, докоснете го.

Стъпка # 3. Докоснете малките три точки от горния десен ъгъл.

Стъпка # 4. Докоснете Unblock User от долното меню и потвърдете в изскачащото меню.

Стъпка # 5. Ще се появи изскачащ прозорец, потвърждаващ, че потребителят е деблокиран. Докоснете Отхвърляне в изскачащия прозорец.

Това е всичко приятели!