Блог

Как да изтриете за постоянно Viber акаунт [2021]

Приложенията за чат крадат шоуто от самото им създаване. Докато приложения като Hike, Facebook Messenger, WhatsApp и Google Chat успяват да ангажират своите потребители, чат платформи като Viber не успяват да привлекат аудиторията си. Ако и вие веднъж сте инсталирали приложението, но вече не ви се иска, ето стъпки, чрез които можете да изтриете акаунта Viber на вашия iPhone. Продължете да превъртате, за да научите повече.

  • Какво се случва, когато деактивирате или изтриете акаунт в Viber?
  • Как да деактивирам Viber акаунт от iPhone
  • Как да деактивирам акаунт в Viber от работния плот
  • Можете ли да активирате отново акаунт в Viber?

Какво се случва, когато деактивирате или изтриете акаунт в Viber?

    • Всичко, включително историята на обажданията, съобщенията и медиите и т.н., ще бъдат изтрити. Вижте тази статия, за да възстановите историята на устройството си.
    • Вашият акаунт в Viber ще бъде изтрит за постоянно.
    • Всички други акаунти в социалните медии, свързани с Viber, ще бъдат отделени и вашият списък с контакти ще бъде изтрит от сървъра на приложението.
    • Вашият закупен кредит Viber Out ще остане непокътнат, но за да бъде прехвърлен към новия ви акаунт. Ще трябва да се свържете с поддръжката на Viber.

Как да деактивирам Viber акаунт от iPhone

  1. Стартирайте приложението Viber на вашия iPhone.
  2. Докоснете иконата Още (...) и изберете Настройки .
  3. Докоснете Акаунт .
  4. Сега натиснете Деактивиране на акаунт .
  5. Приложението ще поиска потвърждение за деактивиране веднага щом въведете номера за контакт и натиснете Деактивиране на акаунта и потвърдете отново.

Забележка:   Можете директно да изтриете приложението от вашия iPhone. Но това няма да изтрие вашия акаунт в Viber. Акаунтът ще остане активен и хората пак ще ви намерят или добавят в приложението.

Как да деактивирам акаунт в Viber от работния плот

Този метод е приложим само ако имате изтеглено приложение Viber на вашия Mac или Windows PC.

  1. Стартирайте приложението Viber на вашия работен плот.
  2. Изберете Настройки .
  3. От страничната лента изберете  Поверителност и сигурност и след това кликнете върху Деактивиране .

  4. На екрана ще намерите Деактивиране на Viber . Той ще изтрие цялата ви история на разговорите и данните от приложението. Но историята на разговорите ви ще бъде достъпна на други устройства.

Сега, в случай че сте далеч от вашия работен плот. Екранът на Viber може да се заключи, като щракнете върху Ctrl + L (за Windows) и Command + L (за Mac). Ако се опитвате да игнорирате някое от спам съобщенията или връзките, можете да включите превключвателя за защита от нежелана поща. Така че Viber филтрира съобщенията, обажданията или връзките, които получавате. Ще видите и двете в поверителността и сигурността на вашия екран на Viber.

Можете ли да активирате отново акаунт в Viber?

След като акаунтът ви е деактивиран, няма начин да възстановите потребителските си данни. Няма да можете да върнете вашите съобщения и история на обажданията. Сега, за да активирате отново същото, следвайте инструкциите на екрана след изтегляне на приложението. Забележка: Същият мобилен номер няма да възстанови предишната история на акаунта.

Обобщаване!!

При създаването на приложението Viber се появи най-доброто ниво на сила. Хората бяха привлечени да изтеглят приложението и да използват същото, но други приложения успяха да осигурят по-добро изживяване. По времето, когато WhatsApp стартира, хората плащаха, за да правят международни разговори с близките си. Така те незабавно преминаха към приложения като Hike, Messenger и WhatsApp, тъй като тези приложения предлагаха интернет разговори чрез данни. Какви са вашите виждания за същото? Защо смятате, че приложението Viber е загубило съществуването си?

Дотогава продължавайте да четете и проучвате!

  • Как да деактивирам или изтрия вашия акаунт във Facebook на iPhone
  • Изчистете кеша на Twitter на iPhone и iPad
  • Как да изтриете акаунта в Telegram за постоянно