Блог

Как да изтрия снимки, импортирани в iPhone от PC / Mac

Смартфон като iPhone очевидно ви примамва да заснемете много снимки на близките си. Но има моменти, когато искате да прехвърлите снимки от вашия персонален компютър или Mac на вашия iPhone или iPad. И така, какъв е проблемът? Е, очевидно няма нищо, освен че не можете да изтриете снимки, внесени в iPhone / iPad от PC или Mac. (Сега виждам червеното ти лице.)

Много потребители на iPhone се класират за това и пишат гневно жалби за това. Но вероятно плащате цената за използване на iPhone. Или може би са искали да се възползвате максимално от iTunes. Все още остава фактът, че не можете (да, просто не можете) да изтриете снимките си от iPhone, ако сте импортирали тези красиви снимки от вашия компютър или Mac.

Това, разбира се, заема много място на вашия iPhone, ако използвате парче от 16 GB. Сигурно се чудите дали това е невъзможно, тогава няма смисъл да пишете инструкции по този въпрос.

Е, има изход. Можете да изтриете снимките, като използвате iTunes, с който сте импортирали вашите снимки. Всъщност има друго решение, байпас, което можете да кажете, за да изтриете снимките си от iPhone. Но първо, изброих по-долу няколко стъпки, след които можете да изтриете вашите снимки от вашия iPhone.

Как да изтрия снимки, внесени в iPhone от PC и Mac

Етап 1. Свържете вашия iPhone към компютъра с USB кабел.

Стъпка 2. Стартирайте iTunes на вашия компютър.

Стъпка # 3. Щракнете върху иконата на iPhone.

Стъпка # 4. Сега кликнете върху Снимки.

(Полето за синхронизиране на снимки ще бъде отметнато, тъй като вече сте прехвърлили снимки на вашия iPhone / iPad.)

Стъпка # 5. Премахнете отметката от квадратчето Синхронизиране на снимки.

Стъпка # 6. Изскачащ прозорец ще ви помоли да премахнете снимки или да запазите снимки.

Стъпка # 7. Кликнете върху Премахване на снимки.

Стъпка # 8. Накрая кликнете върху бутона Приложи в долния десен ъгъл.

Това ще изтрие цялата папка със снимки, която сте прехвърлили по-рано на вашия iPhone / iPad.

Както бе споменато по-горе, има още един начин да заобиколите напълно този метод и това е запазването на вашите снимки в Dropbox от мрежата и запазването на вашия iPhone с помощта на приложението Dropbox.

След като изтеглите снимки на вашия iPhone, можете да ги изтриете от папката Dropbox, за да освободите място във вашия акаунт. Снимките, изтеглени от Dropbox, ще действат като вашите снимки от iPhone. Можете да редактирате същото и да го изтриете, без да се карате.

Можете да използвате интелигентно това приложение, тъй като ви осигурява достатъчно място за запазване на вашите документи, снимки и видеоклипове. Всичко, от което се нуждаете.

Това е всичко за сега!

Може също да погледнете:

  • Импортирайте снимки от цифров фотоапарат на iPhone и iPad